PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - zákaz vjazdu na najlepšiu slovenskú vodu

» Návrat na prehľad tém

» Ignác   
Ignác
17.07.2008 21:22:08
zákaz vjazdu na najlepšiu slovenskú vodu

Ako riešiť zákaz vjazdu na Královú,aby sme predišli problémom????

 


» Pridaj príspevok k téme

Príspevky: 13     Stránky: / 2     Výpis:    
Slavmiro Slavmiro   27.04.2011 o 16:22
 
RE: zákaz vjazdu na najlepšiu slovenskú vodu

- to je vlanajsi optimisticky prispevok a skutek utek. Ziadna osobna ani nakladna preprava, okrem tazby strku s minimom plavby nehrozi. Tento rok chcu vo velkom nakopnut sezonu a robit od 21.5. vyhliadkove plavby. No som zvedavy, cez plavebnu komoru by som sa konecne rad preplavil.


igji igji   27.04.2011 o 12:04
 
RE: zákaz vjazdu na najlepšiu slovenskú vodu

...už len to nám chýbalo, aby sa nám tam motali vlečné člny, hoci netuším kde vytýčia plavebnú dráhu, Robiakova plytčina v nej asi nebude...


Jégé Jégé   17.07.2008 o 21:22
 
RE: zákaz vjazdu na najlepšiu slovenskú vodu


Kde je vlastne značka zákazu vjazdu na Štrkovci umiestnená?,ak pred mostami cez derivačný kanál,tak nás môžu policajti pokutovať aj keď budeme pod násypom a nepomôžu ani prísľuby riaditeľa VD Kráľová.


Egos Egos   17.07.2008 o 08:21
 
RE: zákaz vjazdu na najlepšiu slovenskú vodu

Bude to prebiehat ako aj na Lipt.Mare uz dlho. Miestnum sportom je uz roky odstranovanie betonovych blokov, ohybanie znaciek , vyrub stromov a kliesnenie si novych cesticiek. Druha strana zasa usilovne odlieva este vacsie betonbloky, silnejsie znacky a posilnuje hliadky policajtov. Podla mna je to neferovy boj, lebo policajtov je asi 8000xmenej ako rybarov a rybara nezastavis. Ved ked stat vezme par tisic za rocne listky a Zvaz par tisic za povolenky a potom ten isty stat a samosprava caka s policajtami na brehu a v podstate brani vykonu rybarskeho prava aj ked nepriamo, tak to uz je adrenalin.

Vezmime si ze  by polovnikom zamedzili vstup do lesa a museli by tych dinosaurov,co tam povrazdia tahat do mrazaku za spagat za bicyklom?

Alebo sa nahovori ludom,ze im treba zaliat 8 dedin vovou, lebo tam vznikne rekreacna voda a este sa bude aj robit elektrina a chytat ryby a pestovat vodne sporty a zachrani ich to pred povodnou. Potom sa ti chudaci nechaju vystahovat a zrazu je tam nejaky chraneny vtak, ktori brutalne zerie ryby a zrazu je vsetko zakazane. Vtak prileti z Afriky a zrazu je to nas povodny zver.Napriklad kormoran. Alebo sivon americky. Fakt cisto povodne zivocichy, kvoli ktorim sa musime uskromnovat.

Na Kralovej bude tento syndrom pokracovat a tym by som si rad zastal odvazlivcov s karbobruskami, ktori za nas bojuju a rezu znacky a premiestnuju betony, pretoze inac to ani nepojde. Vzdy sa najde uradnik ktory ti da pocitit svoju moc a kompetencie. Preto treba tymto hrdinom nasej doby pomahat a byt na nich hrdy,lebo v boji s byrokraciou tahame za kratsi koniec.


Štulo Štulo   16.07.2008 o 21:47
 
RE: zákaz vjazdu na najlepšiu slovenskú vodu

Len klídek chlapci! Na hrádzi sme boli aj my, ale len preto, že ešte neboli odstránené kocky a nevedeli sme, že druhou stranou to už ide.
Celá vec vznikla tým, že nový ujčok riaditeľ zrejme chcel začať zavádzať nové móresy. Myslím, že najviac dostal po nose od rybárov. Tí si ako veľmi silná organizácia vedia veľmi dobre obhájiť svoje práva. Volalo mu aj pár surfistov a fakt je ten, že pod hrádzu môžme chodiť úplne bez problémov. Na hrádzu smieme tiež vyjsť, ale len na vyloženie materiálu, nie stáť! Takže pohoda.


Ignác Ignác   16.07.2008 o 17:57
 
RE: zákaz vjazdu na najlepšiu slovenskú vodu


To Igji:: ten pán sa volá KEMENSKY a č .t 0903412189 to je priamo na vedúceho V.N Králová


Ignác Ignác   16.07.2008 o 17:54
 
RE: zákaz vjazdu na najlepšiu slovenskú vodu


Viktor,za podla teba odj.......nie značiek si na nesprávnej adrese a ako viem,tak ty si tiež chodil na násyp! To len na okraj,ja som volal do Pieštan aj vedúcim V.N Králová a ten naozaj potvrdil že na násyp netreba chodiť,pod násypom nevidí problém,dokonca povedal že kludne na vyloženie a naloženie vecí,nevidí problém ísť na násyp,no potom treba ísť autom dole.Asi tolko!Takže žiadny problém!!Len naozaj netreba priečiť a trhať značky,lebo bude horšie aj pre nás! Ja asi tolko.


dusko123 dusko123   16.07.2008 o 09:14
 
RE: zákaz vjazdu na najlepšiu slovenskú vodu



NETREBA CHODIT NA NASIP


Karol Karol   15.07.2008 o 14:46
 
RE: zákaz vjazdu na najlepšiu slovenskú vodu

Obávam sa, že s Úradom sa nič nevyrieši. Ja som skúšal s Povodím Hrona riešiť dramatické vypúšťanie Ružinej v lete z dovodu nezmyselnej výroby elektriny, výsledok bol ešte intenzívnejšie vypúšťanie s odovodnením, že Ružiná nie je rekreačná oblasť ale len zásobník vody a možu ho vypustit aj komplet, ak sa nám nepáči . 


Pridaj diskusný príspevok k téme


Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.




» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou