PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Sťažeň pre WS - upchať alebo nie?

» Návrat na prehľad tém

» Roman   
Roman
09.08.2012 11:14:42
Sťažeň pre WS - upchať alebo nie?

Pozerám občas, ako pri balení ws materiálu zasúvate hornú časť sťažňa do spodnej. T.j. nemáte zapchatý sťažeň. Podľa mňa chyba. Na Pelješaci som hodinu trčal vo vode po zlomení skrutky na kĺbe. Moje oplachtenie sa občas dosť vážne ponáralo do vody a to mám upchatý sťažeň. Takže skúste mi dať nejaké dôvody, prečo si neupchávať sťažeň v oplachtení.


» Pridaj príspevok k téme

Príspevky: 3         Výpis:    
bronek bronek   10.08.2012 o 09:00
 
RE: Sťažeň pre WS - upchať alebo nie?

Sa pýtaš a aj si sám odpovedáš. Neupchávať preto, aby sa dal zbaliť jeden do druhého. A upchať možno aj preto, aby sa dal po týždňovej surfovačke na pieskovej pláži rozobrať?


mafo mafo   09.08.2012 o 17:23
 
RE: Sťažeň pre WS - upchať alebo nie?

Na rahne vysuvacie trubky maju bielu penu a stuple.Skorej by som pouzil niaku taku penu gulatu co by sa dala zasunut a vyplnit cely stazen.Pripadne polystiren ten aj nadlahcuje,vytlak.Na vahe by to az tak neprydalo.Nieco podobne ako sa dava obaluje kurenie trubky seda pena ta nenasiakne,nenapije sa vodov.


jaskop jaskop   09.08.2012 o 13:35
 
RE: Sťažeň pre WS - upchať alebo nie?

Asi nie je vhodne upchavat stazen vzduchotesne(napr. vlepit dnu daku vlozku) -a co nie je vzduchotesne nie je ani vodotesne. Mam stazen co bol ucpany penovou vlozkou od vyroby, ale po case som zistil ze aj tak don natecie voda a potom len tazko vyteka a pridava na vahe, kdezto ked som odstuploval, tak pri vytahovani je to prve co odtecie.
Tazko povedat co je vyhodnejsie, mam za to ze je to jedno pokial sa nestane takato kriza. Tiez som zazil, a proste som vyviazal vytahovacie lano za putka na surfe..
A ako pises, ponarat sa bude, ci mas upchaty ale bo nie .


 
 

Pridaj diskusný príspevok k téme


Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.




» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou