PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - nová-naša publikácia o WS

» Návrat na prehľad tém

» flikflak   
flikflak
26.05.2012 22:46:53
nová-naša publikácia o WS

..po výdatnej surfovačke, alebo práve počas zimných absťákových mesiacoch často čítam komentáre vo fórach alebo na odkazovači. Raz za čas,inokedy ako na bežiacom páse sa tam objavujú veľkolepé a vysokohodnotné myšlienky ''nás-všetkých''.Vtipne,drzo,odľahčene alebo zákerne..ale komunikujeme!niekedy sme vďační aj za vánok,inokedy posielame jeden druhého do P..aj do L-podľa smeru vetra.v archíve a na odkazovači sú stovky tém so ''zlatými výrokmi''(mojím favoritom su výroky napr. Robiaka, a posledný veršík od Rikiho tiež by stál za zverejnenie, či??),čo by bolo treba len prečesať, pridať fotky(Slavmiro?),ktorých je tiež neúrekom a publikácia ''Slovenský windsurfing (2002-2012)'' je na svete-pre každého bez zbytočnej odbornosti a hlavne bez reklamy.. čo vy na to?


» Pridaj príspevok k téme

Príspevky: 7         Výpis:    
flikflak flikflak   30.05.2012 o 09:14
 
RE: nová-naša publikácia o WS

už listujem archív a kopírujem vydarené texty. tie od čističa majú fakt ''zaujímavý'' charakter aj pre NEzainteresovaného čitateľa. otázka je dalej, či autori daju suhlas o ich zverejnenie?


Slaťo Slaťo   28.05.2012 o 19:53
 
RE: nová-naša publikácia o WS

...možno pre operatívnosť by to stačilo v elektronickej podobe, aj keď asi na úkor kvality obrázkov...


mafo mafo   28.05.2012 o 17:00
 
RE: nová-naša publikácia o WS

To by bolo skvele keby sa nechaly aj gramaticke chyby.Urcite by to pomohlo a pritiahlo este viac ludy do windsurfingu a zvysilo popularitu tomu sportu.Bol by to aj adrenalin pri citani.


Martin4 Martin4   28.05.2012 o 16:42
 
RE: nová-naša publikácia o WS

Chlapci, vyborny napad, ak vy ste potrebovali databazu prispevkov (diskusia, odkazovac...) dajte vediet, nie je to problem vytiahnut.


flikflak flikflak   28.05.2012 o 12:07
 
RE: nová-naša publikácia o WS

nebola by to ''odborná literatúra'', práve naopak!..a išlo by len o zbierku citátov z komentárov z diskusných tém a z odkazovača a o zbierku vydarených foto. vtipne, výstižne, reálne.. a názov tiež vymyslíme spoločne.


Zajo Zajo   28.05.2012 o 10:59
 
RE: nová-naša publikácia o WS

Ahojte. Ja sa dokonca uz dlhsie zahravam s myslienkou natocit aj videjko o Sl. windsurfingu. Mozno by tomu honosny nazov Slovensky WS ani nesadol. Skor nieco take ako WS a priatelia. Vo vseobecnosti mi to pripada trosku ako tema ''Vyvoj hi-tech pocitacov v hornom kongu''. Ale nevadi, sranda musi byt


Slavmiro Slavmiro   27.05.2012 o 21:50
 
RE: nová-naša publikácia o WS

pomozem, presnejsie fotky dodam, vediem chronologicky archiv s datumom a miestom. Bude treba vybrat tie texty a hlasky z fora a knihy jazd, pozalamovat to a doplnit mena surferov pod fotkami. Tiez vytiahnut z winguru archivu predpovede pociasia pocas zaznamenanych big day. Nebude to easy job na jeden vikend pre pripadneho (flikflak?) autora publikacie. Aku mas predstavu a tlaci? Beznu obojstrannu laser tlac (600 DPI) viem ponuknut kvazi zadarmo, otazka je ohladom viazania.


 
 

Pridaj diskusný príspevok k téme


Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.




» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou