PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - kam v lete s rodinou?

» Návrat na prehľad tém

» Rudla   
Rudla
14.11.2011 16:06:41
kam v lete s rodinou?

čo poradíte okrem Pelješacu? aby sa dal deťom ws kurz zaplatiť, aby tatinko pojazdil v dobrom vetre, aby bol kemp so stromami....


» Pridaj príspevok k téme

Príspevky: 9         Výpis:    
fabio fabio   13.01.2012 o 15:58
 
RE: kam v lete s rodinou?

Ahoj Rudla,
Ja tiez chodievam s rodinou kempovat posledne 3-4 roky. Minuly rok sme boli dokonca 2x: 2 tyzdne chorvatsko, tyzden neusiedler.
2 krat sme boli v premanture na istrii(camp stupice). Druhy krat sme chceli ist niekde ako je Rovinj, ale bolo to tam vsade preplnene a prilis usporiadane na moj vkus.
Co sa tyka vetra tak kedze ideme vzdy na 2 tyzdne, tak som sa minimalne 4-5 dni povozil.
Naposledy asi 3 dni aj v sklze a 3 dni fucalo tak ze som uz myslel ze to zabalime, ked nam v noci rozfukalo po kempe altanok co mame pred stanom a deti sli radesej prvu noc spat do auta(teda tie 2 starsie, najmladsiu ktora vtedy este nemala ani rok velmi netrapilo ze ide odfuknut stan a spala ako keby sa nechumelilo) .
Kedze ja sa (dlhodobo ) pohybujem niekde medzi jazdou v trapeze a putkami a neviem vodny start tak som v tom vetre nemal absolutne ziadnu sancu a bud sme sa motali po Pule, alebo sme sa kupali na zaveternej strane istrie.
Kemp stupice mozem len odporucit,je tam aj WS skola.
@Slavomiro: To kempovanie v HR a AT je ale trocha ine ako na Mare(teda ako si pamatam s pred 20 rokov) - sprchy s horucou vodou a ciste socialky su to uplna samozrejmost a prave to slnko co ma vyzenie rano zo stanu mi prida denne tak 2 hodiny dovolenky.
Tie burky to je uz riziko podnikania, taky adrenalinovy zazitok zadarmo.


Lego Lego   14.12.2011 o 18:15
 
RE: kam v lete s rodinou?

cistic. Teba som zrovna nemyslel..


Lego Lego   24.11.2011 o 09:16
 
RE: kam v lete s rodinou?

zaujimave, ze niektorych co su ''za vodou'' maju lukrativny job alebo sa dobre narodili a pri planovani dov riesia iba akou spolocnostou poletia ani len NENAPADNE ze tato situacia nie je vo vsetkych rodinach na slovensku. diky


Slavmiro Slavmiro   18.11.2011 o 12:14
 
RE: kam v lete s rodinou?

Rudla rozumiem. V HR si treba vediet najst a vybrat. Ceny za kemp vs. ceny za apartman su tam dost blizke. U nas je to naopak, byvame v rodinnom house s dvorom a v HR chodime na bajecny apartman, vyborny vyhlad a dostupnost plaze. Je tam opcia klimy ktoru sme nikdy nevyuzili, 4-poschodvy apartmanovy dom je modernej konstrukcie postaveny rozumne za danym ucelom, takze sa neprehrieva. Zazivame obcas 3-dnove ochladenia s nocnymi burami, to moze byt pod stanom nechceny zazitok. Rovna podlaha, plnokrvne postele, interier bez mravcov, kuchyna, chladnicka, 220V,WiFi 4FREE, WC+kupelna aj s teplou vodou 24h a pod. je nasa preferencia. Predimenzovane chranene parkovisko kde nemam problem zaparkovat o 24:00 a samostatna wet miestnost na prizemi pre cajky je bonus.
Abstak a nostalgiu za stanom kompenzujeme v lete obcas stanoavnim na vlastnom dvore. IMHO je pod stanom zle, ze nemozno v lete spat dlhsie, do 10:00 lebo je uz strasny hicak.


Rudla Rudla   18.11.2011 o 09:23
 
RE: kam v lete s rodinou?

to Slavmiro - kemp z viacero dôvodov, nechcem na dovolenke klímu a stan je lepší ako apartmán bez klímy, lebo večerné ochladenie cítiš v stane ihneď v apartmáne nie (roky sme do apartmánov chodili) a deti sú v kuse na čerstvom vzduchu môžu tam lietať od rána do večera, chodíme aspoň dve rodiny a je to také ''spoločenskejšie'', a koniec koncov žijem v byte, tak aspoň dáka zmena..........


i-Riki i-Riki   15.11.2011 o 13:59
 
RE: kam v lete s rodinou?

Tarifa, Hell, Dranske.....


Slavmiro Slavmiro   15.11.2011 o 13:54
 
RE: kam v lete s rodinou?

v HR je to Bol, mozno Baska, alebo hocikne snorchel a vymodlit si 3-dnove jugo. Preco vlastne kemp?


Pablo Pablo   15.11.2011 o 11:09
 
RE: kam v lete s rodinou?

Rudla, a co Dahab? Idealne pre rodiny z detmi - kratky let, teple more, piesok, reef s rybami kusok od plaze... Teda az na ten kemp. Su tam len hotely, alebo budgetova varianta je prenajat si apartman. Z Europy ma napada este sever Lago di Garda, ale ta je skor pre aktivnych yuppiekov ako family friendly. To Chorvatsko je vzdy loteria na vietor, ktora nemusi vyjst (vratane Peljesacu a Bolu, hoci tam je ta pravdepodobnost vetra vyssia)


soske soske   14.11.2011 o 21:01
 
RE: kam v lete s rodinou?

skús pozrieť stránku www.F4.cz. Bol som s nimi na Bole, kde organizujú školu windsurfingu pre všetky levely vrátane detí. Výborne poveternostné podmienky, pri pláži borovicový lesík, len k vode od ubytovania je trošku ďalej, ale výstroj sa dá uschovať v miestnej cantine.


 
 

Pridaj diskusný príspevok k téme


Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.




» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou