PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Windsurfing v Chorvátsku s rodinou. Dá sa..?

» Návrat na prehľad tém

» pedros   
pedros
28.06.2011 15:27:40
Windsurfing v Chorvátsku s rodinou. Dá sa..?

Ahojte, rád by som siel s rodinou do chorvatska na 4 dni. Ja by som sa surfoval a rodina kupala ale ked ze je tgo na 4 dni, tak by som chcel ist niekde relativne blízko.. Ubytovanie niekde na private /ziadny stan ani príves/. Poradite mi nieco, co by bolo aj pre rodinu /vacsie deti/ aj na surf?
Dik
pedros


» Pridaj príspevok k téme

Príspevky: 4         Výpis:    
pedros pedros   06.07.2011 o 18:23
 
RE: Windsurfing v Chorvátsku s rodinou. Dá sa..?

Caute chalani. Dik za rady a nakoniec som to nekomplikoval a siel bez vybavy. Boli sme v dedinke Lovrečica pod Umagom a keby som mal surf, tak ho vyberiem asi len 2 dni zo štyroch. Ale keby niekto uvažoval, tak je to blízko a môžem odporučiť. No určite to nie je žiadny ideal surf spot ale pre kombináciu rodina a hobby to môže stačiť


Roman Roman   30.06.2011 o 11:16
 
RE: Windsurfing v Chorvátsku s rodinou. Dá sa..?

Ked chces ist blizko, tak ti odporucam camp Stupice pod dedinou Premantura (par km pod Pulou), ubytovat sa v mobilehouse priamo v campe. Zmesti sa tam cela rodina a si hned pri vode. Ak nepojdes na predpoved, tak je mozne, ze si nezasurfujes, ale kupanie, slnenie, basketbal, futbal na ihrisku a pod. budu OK.


Pablo Pablo   29.06.2011 o 10:06
 
RE: Windsurfing v Chorvátsku s rodinou. Dá sa..?

Pedros, Slavmiro ma v podstate pravdu. na 4 dni sa neoplati ist ani na Bol ani na Peljesac, kde je aka taka pravdepodobnost, ze si zasurfujes. Ostatne lokality su vacsinou na predpoved, co v lete nemusi vyjst. Ak nahodou vyjde a prifukne studena bora z hor, zase z toho nemusi mat radost rodina. Ok, ale odhliadnuc od toho... Mne sa ako kombinacia opalovaco-surfistickej dovolenky osvedcil napr. Krk. V zatoke oproti Punatu sa da dobre pojazdit na Boru (ak si extremista tak potom odporucam Basku na druhej strane ostrova - silnejsia bora a vacsie vlny). Rodinu mozes ubytovat napr. v Starej Baske, ak mas rad klud a pokoj, lebo je to uplne na konci cesty - fakt malicke, zasite, romanticke miesto. Istria tiez nemusi byt na zahodenie (Umag, Premantura, Porec...), ale ako hovorim so surfom iba na predpoved. Stredna Dalmacia mi pride na 4 dni uz trochu daleko (ale da sa...)


Slavmiro Slavmiro   28.06.2011 o 22:09
 
RE: Windsurfing v Chorvátsku s rodinou. Dá sa..?

4 dni je o nicom, nekomplikuj si tam v tak kratkom pobyte zivot a venuj sa rodine a snorchlu. Taktika ohladom ubytovania je nasledovna, vytipuj si oblast, ked tam prides a bude sa vam pacit okolie, chod mrknut ako vyzera plaz. Ked plaz vyhovuje zacni hladat ubytko co najblizsie k plazi aby si nebyval daleko. Nenechaj sa domorodcami zdrzovat, ich taktika je taka ze oni sice prave nemaju volno a zavedu ta k tete/strykovi/bratovi a tam zistis ze je to za kopcom 2km od najblizsej plaze. Pytaj sa v okoli plaze rad za radom. Rataj s tym ze len na 4 dni ta mozno nebudu chciet ubytovat kde by si chcel a aj s tym ze ked tam ides v sezone, tie najlepsie fleky mozu byt obsadene. Cim ides juznejsie a cim do mensej obce, tym mas vacsie sance. Ceny su za apartman pre 3-4 osoby 40-80 EUR. Za 40 to je casto diera, za 50 diera s chladnickou, za 60 ako tak s TV a za 80 s klimou. Vychcany majitelia vsak radi nadsadia ceny a schcu za vsivavu kuticu 80 EUR/noc (zazil som vlani z Senji - never more). Pekne sa da byvat napr. strednej Dalmacii, v obci Pakostane. 1000m od brehu su dva fajn neobyvane ostrovy, kde mozes potesit svoju milu.. ;)


 
 

Pridaj diskusný príspevok k téme


Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.




» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou