PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - zlate piesky, vajnorske jazero

» Návrat na prehľad tém

» RICCARDO   
RICCARDO
11.05.2011 8:09:25
zlate piesky, vajnorske jazero

máte niekto nejaku skusenst s windsurfingom na niektorom z týchto jazier?


» Pridaj príspevok k téme

Príspevky: 9         Výpis:    
mafo mafo   01.06.2011 o 16:03
 
RE: zlate piesky, vajnorske jazero

Precital som si ten clanok blog a s vela vecmi suhlasim.Velka hanba mesta a celej Bratislavy aj kvoly zakazom Windsurfing zlate piesky a podobne lokality co sa tika podpory a osveti.Radsej potporia mladez aby brala fet a drogy.Pritom by sa maly pisit a ukazat pozrite mame aj windsurfing tu v Bratislave a nie niaky sukromny wakeboarding pre skupinu vyvolenych.Bratislava mesto ked nieco neurobia s dopravu a nevybuduju cyklochodniky tak to vsetko co je zle a za hovno v spominanom blogu sa este navysi aj o ten smok s aut a rusky na tvar.


RICCARDO RICCARDO   01.06.2011 o 12:34
 
RE: zlate piesky, vajnorske jazero

tak trochu som googli, našiel som tento blog http://loginow.blog.sme.sk/c/265528/Lucim-sa-s-Bratislavou-a-pozyvam-do-Rakuska.html odstavec ,,po tretie,, a ešte toto http://www.sps.sk/jweb/_files/dokumenty/Plavebne_opatrenie/archiv/POUVC05-2010.pdf článok č.8 je tam na windsurfing vymedzených 100metrov ale len na výučbu nejakym športovým klubom.. takže Golden Sands su pre windsurfing pasé


RICCARDO RICCARDO   01.06.2011 o 10:43
 
RE: zlate piesky, vajnorske jazero

pytal som sa na to preto že bývam necely kilometer od zlatých takže vajnorske jazero mam tiež na skok a niekedy ked pekne fuka a nieje možnosť sa uvolnit z práce na cely den a vybehnnut na normalnu vodu tak aspon po práci na hodku dve, v podstate by som to mal bez nákladov na cestovanie..


mafo mafo   01.06.2011 o 10:20
 
RE: zlate piesky, vajnorske jazero

Docela slubne vypada aj vajnorske jazero.Vsimnite ked pojdete okolo a bude fukat dalo by sa aj tam pre niekoho.


jurov jurov   01.06.2011 o 00:17
 
RE: zlate piesky, vajnorske jazero

AK chceš vynechať cantinu, a guláška je ďaleko, da sa ísť na velké košariská (medzi Rovinkou a Dunajskou Lužnou odbočka doľava za pásom bilboardov), ale zasa iba na západný vietor, severozápad a sever je rozbitý, juh fúka od brehu (prístup do vody je z nudistickej pláže, možná motivácia).


Pablo Pablo   25.05.2011 o 10:57
 
RE: zlate piesky, vajnorske jazero

Kedysi - ako decko - som chodil do ws oddielu na Zlate Piesky. Viem, ze tam bol potom zakaz, ktory mozno plati dodnes (???). Ako hovoria Slavmiro a jaskop, na seriozne surfovanie je to nezmysel. Vajnory dtto.


Slaťo Slaťo   11.05.2011 o 17:46
 
RE: zlate piesky, vajnorske jazero

....ej Slavmiro..boli to pred XXX-timi rokmi fajn časy, nielen 3-uholnikove plachty ale aj plavky na babách a v časti, kde sa surfovalo aj bez nich, 25 kilové Serede a veselo na vode...je pravda že na Zlatych neboli skoro žiadne stromy...


Slavmiro Slavmiro   11.05.2011 o 16:23
 
RE: zlate piesky, vajnorske jazero

na serioznejsie jazdy v sklze aspon gulashka alebo cantina. Ale v retro style s 3-uholnikovou plachtou a long boardom sa da ja na zmienenych jazerach v BA.


jaskop jaskop   11.05.2011 o 15:20
 
RE: zlate piesky, vajnorske jazero

Sice som nejazdil ani na jednom, ale vyzeraju byt OK tak maximalne pre juzak, a maju same obmedzenia -vela kupacov na malej ploche, vsade okolo stromy, na ZP stvrtina plochy nepouzitelna pre wake board. To uz radsej chod na Gulasku, odporucam pre cistu vodu, dobry vietor(ked fu(n)ka), hole baby(obcas )


 
 

Pridaj diskusný príspevok k téme


Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.




» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou