PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Skvelé tipy na darčeky pre ženu

» Návrat

Uverejnenil: 21.12.2021 11:03
Autor: Martin Madara, nick: Martin4 
Počet zobrazení: 1740

Vybrať ideálny darček býva niekedy hotová veda. A to najmä vtedy, ak ide o osobu, ktorá je nám veľmi blízka. Chceme, aby obdarovaná vedela, že nám na nej záleží a že ju dobre poznáme. Preto by sme zo zoznamu radšej mali vyškrtnúť príliš neosobné darčeky, ktoré nevypovedajú nič o osobe, ktorú obdarúvame. Ale čo darovať žene, ktorá má náročný vkus? Alebo takej, ktorú zatiaľ poznáte len krátko? Garantujeme vám, že z našich darčekových inšpirácií si určite vyberiete.

Keď miluje módu, ale nepoznáte jej konfekčnú veľkosť

Viete, že obdarovaná by sa viac ako knihe či kozmetike potešila nejakému módnemu kúsku, ale netrúfate si odhadnúť správnu veľkosť? Darujte jej darček, pri ktorom konfekčná veľkosť nezohráva až takú dôležitú úlohu. Každá štýlová žena vie, že tajomstvo dokonalého outfitu spočíva v nadčasových módnych doplnkoch, ktoré ozvláštnia aj ten najobyčajnejší outfit. Rukavice, opasky, kabelky, šperky, hodinky – možností je neúrekom. Na Bonprix.sk nájdete originálne módne doplnky za skvelé ceny. Zadajte pri objednávke Bonprix výpredaj a zaplaťte za svoju objednávku menej. A za ušetrené peniaze môžete niečo pekné vybrať aj sebe.

Keď si potrpí na luxus

Ak má žena, ktorej darček kupujete, rada kvalitné kúsky, máme pre vás skvelý tip. Kliknite na Aboutyou.sk a vyberajte z množstva exkluzívnych značiek v prémiovej kvalite. Nájdete tu renomované značky i doposiaľ neobjavené poklady. Využite pri nákupe About you výpredaj a v nákupnom košíku vám bude automaticky odrátaná zľava. Takto ulahodíte jej náročnému vkusu a zároveň nezruinujete svoju peňaženku.

Nemusíte sa však obmedzovať len na módu či módne doplnky, výborným darčekom bude nepochybne aj parfum jej obľúbenej značky.

Keď neviete, čo by sa jej páčilo

Niekedy nastane situácia, že musíme vybrať darček pre ženu, ktorú zatiaľ až tak nepoznáme a netušíme, čo by jej urobilo radosť. Ak sa obávate, že by ste sa obdarovanej netrafili do vkusu, venujte jej darčekovú poukážku. Takto necháte výber na nej a vyhnete sa sklamaniu z nevhodného darčeka. Darčekové poukážky ponúka väčšina obchodov či nákupných centier. Alebo jej môžete venovať poukážku na službu - obľúbené sú poukazy do kaderníctva či na kozmetické ošetrenie. Ak sa vám takýto darček zdá neosobný, pripojte k poukážke ručne napísané venovanie a dajte si záležať na krásnom balení.

Ďalšie skvelé tipy, s ktorými určite nešliapnete vedľa:

  • štýlový diár
  • náhrdelník s jej iniciálami
  • aromatická sviečka alebo difuzér
  • darčekový balíček s kozmetickými produktmi
  • obľúbený parfum
  • kniha
  • dizajnová bytová dekorácia
  • darčekový kôš s jej obľúbenými potravinami



 

Martin Madara




Diskusia


Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Prihlásenie


K správe neboli pridané zatiaľ žiadne diskusné príspevky.

Facebook diskusia