PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

2 percentá pre Board Academy

» Návrat

Uverejnenil: 1.3.2021 5:00
Autor: Stanislav Kišš, nick: S.K. 
Počet zobrazení: 4364

Ahojte všetci surfisti. Prosíme o Vašu pomoc. Windsurfový klub BOARD ACADEMY je zaregistrovaný ako príjemca 2%. Prosím spomeňte si na podporu klubu a teda najmä mladých surfistov pri daňových priznaniach. Vaša pomoc a podpora umožňuje popularizovať náš krásny šport a ukázať k nemu cestu deťom a juniorom. Dnes sme tu prakticky jediní, kto systémovo pracuje s deťmi a popularizuje windsurfing. Ďakujeme.

Tu údaje potrebné do daňových dokladov:

Názov: Board Academy

Právna forma: Občianske združenie

IČO: 42253969

Sídlo: Mošovského č.1, Bratislava, 81103

Board Academy sa zaväzuje použiť všetky prostriedky takto získané výhradne na podporu mládežníckeho športu (nie na vlastnú réžiu alebo podobne).

Pozn. Asi to všetci viete, ale pre istotu: Nejde o daň naviac (= toho, kto poukazuje to nestojí nič naviac), ľudia a firmy môžu rozhodnúť o tom, že malá časť už zaplatenej dane neskončí v štátnom rozpočte, ale bude prevedená v prospech neziskových organizácií, v našom konkrétnom prípade Board Academy.

Ak niekto potrebuje poslať predvyplnené tlačivo alebo akúkoľvek ďalšiu informáciu, radi sme k dispozícii: info@boardacademy.sk

Ďakujeme.

Stano, za celý team www.BoardAcademy.sk

Stanislav Kišš




Diskusia


Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Prihlásenie



Príspevky: 2         Výpis:    


Majkl Majkl   09.03.2016 o 21:29
 
RE: 2 percentá pre Board Academy

Treba ich podporiť.Pozrite si ich činnosť.Ja sám som sa zúčastnil niekoľkých akcií,síce už ako penzista,ale vždy to bolo fajn.Poznám ich len niekoľko rokov a viem,že tie 2 od Vás použijú na to,čo garantujú a nemajú potrebu ich použiť na ničo iné. Mišo


martin69 martin69   08.03.2015 o 20:36
 
RE: 2 percentá pre Board Academy

Ja podporim, robite super pracu!


Facebook diskusia